Судитимуть директора фірми, через зловживання якого завдано збитків на майже 1 млн грн при будівництві Центру медичної допомоги

Опубліковано:
28 Березня, 2021

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до Тернопільського міськрайонного суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України у кримінальному провадженні щодо директора товариства – підрядника  будівництва оперативно – диспетчерської служби Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Розслідуванням встановлено, що директор ТОВ “Протекшн-Груп”, уклавши відповідний договір з УКБ Тернопільської ОДА  з будівництва оперативно – диспетчерської служби (ОДС) Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Тернопільській області  за адресою: м. Тернопіль, вул. Рєпіна, 11 та підключення ОДС до телекомунікаційної мережі  загального користування, у листопаді 2016 видав акт приймання виконаних будівельних робіт з недостовірними даними уньому. У документі він відобразив спеціалізоване програмне забезпечення вартістю 974 334 грн як виконану роботу, знаючи, що фактично розроблений програмний продукт для ОДС Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф не відповідає технічному завданню та умовам договору. Керівник підписав його зі сторони підрядника та завірив відтиском печатки ТОВ “Протекшн-Груп”. На підставі акту із зазначеними неправдивими відомостями, були зараховані грошові кошти у вигляді авансового платежу ТзОВ “Протекшн-Груп” в сумі, в сумі 974 334,грн, чим спричинено збитки державі на вказану суму.

Прокурором разом з обвинувальним актом заявлено цивільний позов на вказану суму. В ході досудового розслідування для забезпечення цивільного позову і відшкодування завданих державі збитків ухвалою слідчого судді накладено арешт на майно підозрюваного – на його автомобіль та дві земельні ділянки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медицина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: