Спортсменка з Тернопільщини здобула «золото» Чемпіонату України з біатлону

Опубліковано:
28 Березня, 2021
27 березня, жіночий мас-старт на чемпіонаті України в Буковелі пройшов під знаком переваги спортсменок основної збірної України. Так, у запеклу боротьбу за першість вступили дві професійні біатлоністки — Анастасія Меркушина з Тернопільщини та олімпійська спортсменка Юлія Джима.

Вже після першого вогневого рубежу Юлія і Анастасія захопили лідерство з солідною перевагою і долю золота вирішили в очній дуелі. Джима на дистанції була швидше, але Меркушина стріляла швидше, і при однаковій точності на двох рубежах в лежці дистанція між дівчатами була не дуже великою.

Вирішальну крапку у цьому суперництві поставив третій вогневий рубіж, коли Джима допустила відразу три помилки, а Меркушина відпрацювала без штрафу і вирвалася далеко вперед. На заключній стрільбі статус-кво залишився незмінним, і допустивши по одному промаху, Меркушина вирушила на фініш за золотом, а Джима – за сріблом.

За останнє місце на подіумі в дуелі перед вирішальною стійкою зійшлися Юлія Городна і Христина Дмитренко.

«На килимок першою встала Юля, і стріляти почала раніше, але в підсумку допустила дві помилки проти одного промаху у Христини. І хоча на дистанції останнього кола Городна відігравала секунди відставання, бронзову медаль мас-старту завоювала все ж Дмитренко», — інформує Федерація біатлону України.

Отож, трійка лідерів та їх результати у мас-старті серед жінок виглядають так:

1.  Анастасія Меркушина  (1+1+0+1)  48:397

2.  Юлія Джима (1+1+3+1)  +47,9

3.  Христина Дмитренко (0+0+1+1)  +4:38,0

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біатлон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: