Тернопіль увійшов до п’ятірки лідерів серед обласних центрів України за результатами ЗНО

Опубліковано:
28 Березня, 2021
Тернопільські школярі минулого року продемонтували одні з найкращих результатів із ЗНО. Кращих з них підтримують грошовими винагородами.

 —  Тернопіль увійшов в п’ятірку лідерів серед обласних центрів України за результатами ЗНО 2020 року. Такі дані опублікував портал Освіта.ЮА. Це, звісно, заслуга і вчителів, і старанних учнів, — розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.Ми, в свою чергу, намагаємося підтримувати і мотивувати наших школярів.

Так, за словами очільника Тернополя, тим дітям, які показали найвищі результати у ЗНО (200 балів), виплачується одноразова грошова винагорода – 2000 грн. Окрім того, якщо вони вступають у вищий навчальний заклад в Тернополі, ще щомісяця отримують стипендію розміром 1000 грн.

—  Та й це ще не все. Талановитим учням присвоюються іменні стипендії Тернопільської міської ради для обдарованих дітей та стипендії міського голови «Кращий учень закладу освіти»/«Кращий студент закладу освіти, — додає міський голова Тернополя та наголошує, що таку практику впроваджуватимуть в місті і надалі, адже це виховує в молодого покоління лідерські якості та є хорошим «бонусом» на шляху до досягнення поставлених цілей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: