«Опілля» посприяла участі команди риболовів у всеукраїнських змаганнях

Опубліковано:
27 Березня, 2021

З 17 по 20 березня на Черкащині відбувся перший етап змагань Української Риболовної Ліги (UFL)-2021 з ловлі хижої риби спінінгом з човна. Долучилися до цього етапу UFL і рибалки Ілля Ігнатович та Сергій Артюх. Удвох чоловіки представляють команду «Опілля Воблерок», котру в риболовному спорті традиційно підтримує корпорація «Опілля».

Цього разу ловля риби, розповів Ілля, відбувалася у новому, більш видовищному форматі. Організатори подбали про нову «фішку» змагань — впійманих рибин одразу ж у човнах зважували самі учасники, а тоді через мобільний додаток відправляли дані секретареві заходу. Якщо раніше контроль улову відбувався лише наприкінці дня, то згідно нових вимог вболівальники відразу мали доступ до найсвіжішої інформації. Всі охочі могли проаналізувати дані в онлайн таблиці та порадіти успіхам улюблених команд. Окрім цього, українці мали змогу слідкувати за змаганнями в режимі реального часу: на човен лідерів встановили камеру онлайн-трансляції, а ведучий транслював стрім зі свого мобільного. Команда «Опілля Воблерок» якраз у живому ефірі впіймала солідну чотирикілограмову щуку.

Та, на жаль, така крупна рибина не допомогла Іллі Ігнатовичу та Сергію Артюху вибороти перше місце у весняному етапі змагань Української Риболовної Ліги (UFL). З понад двадцяти команд їхня посіла 14-ту сходинку.

«Шкода, але нам не вистачило днів для тренувань, бо трохи ламалася техніка. Підвела і погода: зима, лід, було важко провірити роботу човна. А UFL — це технічний вид спорту і вся апаратура має бути підготовлена, навики — відточеними», — зауважив Ілля Ігнатович.

Проте представники команди «Опілля Воблерок» не втрачають оптимізму. Вони переконані, що мають усі шанси здобути першість у фінальному етапі змагань Української Риболовної Ліги (UFL) та виграти мільйон гривень. Або ж хоча б вибороти перемогу у номінації «Big Fish», котра передбачає нагороду за найкрупнішу рибу змагань. Наразі найсолідніший уловом у рамках цьогорічних змагань вважається рибина завважки майже 10 кілограмів. Проте учасники «Опілля Воблерок» мають намір перевершити це досягнення. Аби не витрачати час намарне, вже через кілька днів чоловіки повернуться на водойму Черкащини. Там на них, за словами Іллі, чекає «робота над помилками».

Вже тривалий час рибальське захоплення Іллі Ігнатовича та Сергія Артюха підтримує корпорація «Опілля». Пивоварня посприяла участі команди і в березневому етапі змагань Української Риболовної Ліги (UFL). Ілля та Сергій вдячні «Опіллю» за підтримку риболовного спорту та їхньої команди зокрема.

«Спасибі «Опіллю» за фінансову допомогу. Сподіваємося на міцну співпрацю з корпорацією й надалі, адже цей вид спорту потребує не лише рибальського досвіду, а й залучення чималих коштів», — підсумував Ілля Ігнатович.

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #рибалка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: