«Озеленення планети»: В Тернополі реалізовуватимуть екопроєкт

Опубліковано:
27 Березня, 2021

26 березня заступник голови Тернопільської ОДА Володимир Важинський доєднався до круглого столу щодо реалізації екологічного проєкту «Озеленення планети».

«Тернопільщина має великий досвід по благоустрою та озелененню населених пунктів, щороку навесні ми проводимо акції з висадки дерев, що стало вже традиційно. Нам необхідно докласти зусиль, щоб область стала більш зеленою. Також хочу додати, що площа зелених насаджень в області, які охоплені доглядом – 1.7 тис. га., – це парки, гідропарки, сквери, бульвари», – зазначив Володимир Важинський.

null

Варто зазначити, що у 2020 році у рамках щорічної акції «За чисте довкілля» було висаджено 15.7 тис. одиниць саджанців дерев та кущів.

Упродовж березня-квітня цьогоріч знову проходить щорічна акція, а у квітні – День благоустрою населених пунктів, під час якого теж запланована висадка зелених насаджень.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Озеленення планети», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: