«Прошу, моліться»: співак з Тернопільщини розповів про стан здоров'я мами

26.03.2021 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Мама Романа Сасанчина, у якої попередньо виявили коронавірус, знаходиться у важкому стані. Жінку перевели у реанімаційне відділення.

Як зазначає переможець 10-го сезону вокального шоу «Голос країни» Роман Сасанчин, необхідності у коштах уже немає. Усі необхідні препарати придбали.

«Наша родина сердечно вдячна за всі пожертви. Хочу подякувати лікарям, які роблять усе можливе, аби вона була здорова. Я говорив з її лікарем, надіявся почути, що мамі стає краще, але у мами стабільно важкий стан і борються зараз за те, аби їй не стало гірше.Єдине, чим ми зараз можемо допомогти моїй мамі — це молитва. Прошу, моліться за мою маму і все…», — розповідає співак.

Нагадаємо, що днями юний вокаліст звернувся за допомогою до прихильників, аби зібрати кошти на дороговартісні ліки для Євдокії Сасанчин. Користувачі не залишили хлопця в біді та допомогли придбати лікування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі