Листоноші Тернопільщини отримають нові автівки

Опубліковано:
26 Березня, 2021
Незабаром листоноші області отримають нові автомобілі.

Про це розповів Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

“Порція чергової «зради»  від Укрпошта, або куди приводять мрії 1860 новеньких авто для пересувних поштових відділень вже скоро почнуть свої важливі мандрівки дорогами України. Сьогодні в рамках спільного проєкту з ЄБРР Укрпошта уклала договір на їх закупівлю з переможцем тендеру – компанією VIDI, написав Владислав Криклій. – Нові автівки марки Сitroen Berlingo L2 Worker вироблятиме ТОВ «Пежо Сітроен Україна» і імпортуватиме їх із Франції. Перші  Укрпошта очікує отримати вже наприкінці цього літа.Загальна вартість закупівлі складає 1,3 млрд грн, і це на 21,3% дешевше ринкової ціни. До того ж, сюди вже включена гарантія на 5 років та ремонт і техобслуговування авто на 150 тис. км за принципом «full-service»”

Зараз в Україні понад 600 пересувних поштових відділень, які працюють у найвіддаленіших районах 7 регіонів України. Це Київська, Одеська, Херсонська, Закарпатська, Черкаська, Чернівецька і Чернігівська області. До кінця року буде вже 2500 мобільних відділень, що дозволить покрити сучасною та зручною доставкою 100% населених пунктів України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрпошта
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: