Додати знаки і покращити розмітку на кільці при виїзді до Збаража просять тернополяни

Опубліковано:
26 Березня, 2021

«Безпечне кільце на виїзді з Тернополя на Збараж», – таку петицію у єдиному реєстрі місцевих петицій зареєстрував 24 березня Олександр Старушок. Зокрема, у тексті петиції йдеться:

«Мова іде про кільце на виізді з Тернополя на Збараж.Потрібно поставити дублюючі дор. знаки що кільце головна дорога,+розмітку на дор полотні із знаком дай дорогу.Водіі котрі повертають на Подоляни по лівій смузі рухаються за правилами. Тоді коли Водіі рухаючись зі сторони заводу Оріон на Збараж в правій смузі дуже часто порушують ПДР, непропускаючи авто що ідуть по колу. Мотивуючи це тим що там є знак рух по смугам. Але після цього знаку є знак !!!!дай дорогу,головна по колу!!!!(Одним словом права купив іздити нєкупив).Прошу підтримати.Хто там часто іздить знає кільце невелике,можливий занос і тоді біда», – зазначає автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: