9 жіночих якостей, перед якими не можуть встояти чоловіки

Опубліковано:
25 Березня, 2021

Це не щось складне і недосяжне, а цілком просте, але чарівне для більшості чоловіків.

1. Сарказм і чорний гумор.

Чоловікам подобаються жінки, які вміють посміятися, в тому числі над собою і підколоти і їх. Це робить їх сексуальними, з такими весело. З тим, хто не сприймає життя занадто серйозно і може розслабитися – з тим легко і приємно.

2. Бажання заплатити за рахунком.

Чоловіки помічають це і відзначають для себе. Так, більшість не дадуть жінці заплатити за себе після спільної вечері, але це багато що говорить про жінку, коли вона хоча б намагається це зробити.

3. Коли жінка робить перший крок.

Це показує впевненість жінки, робить її чарівною для багатьох чоловіків. Будь це перший крок для знайомства або просто ініціатива в сеkсі, наприклад.

4. Уміння смачно готувати.

Ми не пропагуємо консервативний розподіл гендерних ролей, але не можна заперечувати, що чоловіки не можуть встояти перед смачною їжею, уточнимо, смачною домашньою їжею, приготованою жінкою, яка їм подобається.

5. Приємний запах.

Жінка, яка носить правильний парфум і користується правильним ароматним милом і шампунем, може справити незабутнє враження на чоловіка.

6. Відмінне вміння.

Чоловіки звертають увагу на жінок, які виділяються на тлі інших: може, вміють робити щось особливе, володіють цікавим талантом або займаються незвичайним хобі.

7. Спонтанність.

Планування – це так по-дорослому, але нуднувато. Тому чоловіків приваблюють жінки, які можуть бути спонтанними і плисти за течією життя, не загадуючи нічого неперед.

8. Дурощі.

Є щось сексуальне в жінці, яка може просто подуріти, яка може розслабитися і не бути серйозною.

9. Коли жінка носить одяг свого чоловіка і не фарбується!

Є щось чарівне для чоловіків в тому, коли жінка носить їх одяг. Це, напевно, відчуття власництва, коли дівчина носить твій одяг – значить вона твоя.

А коли жінка може не фарбуватися, значить вона впевнена в собі і відчуває себе комфортно з чоловіком, вона може бути собою і не соромитися цього – і це чарівно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: