Чим особливі тренування у тернопільському СК «Workout Hall»

25.03.2021 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У спортивному комплексі «Workout Hall» дбають про професійний ріст та розвиток своїх тренерів і відвідувачів. Зокрема, для всіх охочих регулярно організовують майстер-класи та тренінги з чемпіонами різних рівнів та різних видів бойових мистецтв. До прикладу, впродовж минулих 2-х тижнів для того, аби провести майстер-класи спеціально для відвідувачів СК «Workout Hall» завітав віце-президент Федерації панкратіону і грепплінгу України – Ігор Наконечний, а для бійців тайського боксу кілька занять провів майстер спорту міжнародного класу – Дмитро Борсук.

Засновник спорткомплексу «Workout Hall» Богдан Юлик переконаний, що подібні майстер-класи та тренінги необхідні для спортсменів, адже це не лише обмін досвідом, а й мотивація.

«Саме завдяки таким зустрічам ті спортсмени, які вже добились неабияких результатів можуть дати цінні поради та настанови тим, хто лише починає свій шлях у спорті, а новачки мають шанс не лише поспілкуватися із чемпіонами, а й потренуватися з ними», – зауважує Богдан Юлик.

Тренер з тайського боксу СК «Workout Hall» Юрій Сенів розповідає, що і сам неодноразово брав участь у подібних заходах, адже переконаний, що так можна не лише когось навчити, а й для себе почерпнути щось нове. Юрій у спорті вже понад 10 років, він фіналіст ряду чемпіонатів обласного та всеукраїнського рівнів.

null

«Ніколи не можна вважати, що ти вже все вмієш та знаєш. Потрібно постійно працювати над собою. Повірте, що усім нам є куди рости. Щодо спорту, то завжди є ті, хто щось вміє краще, навіть, якщо ти чемпіон. Щоб здобувати високі результати – головне не зупинятись», – на цьому Юрій Сенів постійно наголошує своїм вихованцям, серед яких, до речі, вже 5 майстрів спорту.

Власне, щодо здобутків чемпіонів, які проводили майстер-класи для вихованців «Workout Hall», то Ігор Наконечний, окрім того, що має звання заслуженого тренера України та є віце-президентом Федерації панкратіону і грепплінгу України, також є майстром IV DAN з панкратіону та старшим тренером молодіжної збірної команди України з панкратіону і грепплінгу. А Дмитро Борсук – майстер спорту міжнародного класу, 7-разовий чемпіон України, чемпіон Європи та світу з тайського боксу.

Засновник СК Богдан Юлик каже, що, як і було анонсовано під час відкриття «Workout Hall», чимало спортсменів тут тренуються безкоштовно.

«Це не вперше ми практикуємо такі речі. Як голова обласної федерації змішаних єдиноборств ММА України, знаю, скільки спортивних і талановитих молодих людей не мають можливості себе реалізувати через фінансову складову. Адже професійний спорт – це не дешево. Починаючи від занять та амуніції і до участі у змаганнях різних рівнів – практично за все потрібно платити. Тому ми підтримуємо молодих спортсменів та продовжуватимемо це робити», - зазначив Богдан Юлик.

До слова, подібні тренінги та майстер-класи в спорткомплексі планують організовувати на постійній основі.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі