Готелю «Галичина» та «Тернопіль» відмовили надати категорію «три зірки». Таке рішення прийняли під час першого засідання Комісії з категоризації готелів та закладів розміщення.

«По кожному готелю експерти орієнтувались на інформацію від органів сертифікації. Звертали увагу на технічний стан готелю, доступність для осіб з інвалідністю, сервіс, протипожежні заходи, безпечність для туристів та на масові відгуки туристів на статусних платформах бронювання, адже враження мандрівників насамперед формують репутацію закладу. Зараз Законом не передбачений особистий огляд готелів членами Комісії», – зазначила очільниця ДАРТ Мар’яна Олеськів.

Заявки тернопільських готелів повернули на доопрацювання. Впродовж 14 днів після отримання офіційного звернення ДАРТ органи сертифікації повинні будуть надіслати документи, яких не вистачає, для повторного розгляду Комісії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #готель Галичина, #готель Тернопіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: