На Тернопільщині збудували ще одну сучасну амбулаторію

Опубліковано:
24 Березня, 2021

У селі Городище збудували сучасну амбулаторію. Вже незабаром вона зможе приймати пацієнтів. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Розпочалося будівництво амбулаторії ще у 2018 році. Фактично ще минулого року приміщення було готове, однак було деякі недоробки. Зараз усі недоліки виправлено, у закладі створено всі умови і для медичного персоналу, і для пацієнтів. Приміщення нове, сучасне, відповідає всім стандартам. Раніше людям доводилося їхати до найближчої амбулаторії майже 20 км, тепер вони зможуть отримати якісні медичні послуги на місці», – зазначив Володимир Труш.

В амбулаторії є діагностичний кабінет, власна лабораторія. Вона укомплектована усім необхідним обладнанням. Також сімейні лікарі матимуть машину у користуванні.

Відтак Городищенська АЗПСМ буде обслуговувати населення трьох сіл: с. Городище, с. Великий Ходачків, та с. Плотича. В цілому дана амбулаторія буде обслуговувати більш як 2500 пацієнтів.

В амбулаторії будуть працювати 2 сімейних лікарі, 4 медичні сестри та одна молодша медична сестра. Також на базі амбулаторії планують відкрити пункт щеплення від COVID-19.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #амбулаторія, #вакцинаці, #городище, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: