Ректором Київського національного університету імені Тараса Шевченка став уродженець Тернопільщини

24.03.2021 20:53   Джерело: lb.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат філософських наук, професор Володимир Бугров переміг на виборах ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

Згідно з наведеними даними, Бугров переміг на виборах ректора університету з результатами 74,31% від явки виборців.

На посаду ректора було шестеро претендентів, серед яких і колишній голова Верховної Ради Володимир Литвин. У першому турі він набрав 4% голосів, після чого вирішив піти з наглядової ради вишу.

Додамо, що Володимир Бугров народився 10 листопада 1967 року в місті Бучач Тернопільської області. У 1984 році із золотою медаллю закінчив місцеву середню школу №1. У 1991 році закінчив філософський факультет Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. Потім став аспірантом кафедри філософії, спеціальність «Онтологія, гносеологія, феноменологія». У 1996 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Мова і символ в контексті проблеми розуміння». Протягом 1998-2009 років працював заступником декана філософського факультету. З січня 2009 року – проректор з науково-педагогічної роботи КНУ. Він з великою перевагою виграв перший тур виборів


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: lb.ua  

Коментарі