Подружжя Навроцьких з Тернополя отримало головну сімейну премію України «Родина року 2021»

Опубліковано:
24 Березня, 2021

Відома тернопільська сім’я Романа та Ольги Навроцькі – отримала головну сімейну премію України «Родина року 2021». Нагородження відбулося у Києві у закладі «Regent Hill».

«Захід був надзвичайно цікавим і насиченим. Участь у ньому взяли чимало яскравих, талановитих людей, серед яких Сумська, Кінах, Камалія, Діденко, Бужинська, Зібров і чимало інших. Нас приємно здивувало те, що у холі закладу розмістили наш сімейний портрет, а коли ми уже були в залі – там показали відеоролик про нашу родину. Ми не очікували, що на сцену ми вийдемо другими, одразу ж після сім’ї Дмитра Ступки. Коли ми з Романом піднімалися на сцену, – це був неймовірний, хвилюючий момент і, водночас, надзвичайно приємний», – розповідає Ольга.

null

Ольга Навроцька розповіла, які родини брали участь у конкурсі:   

«Була сім’я, у якій виховують 12 дітей, родина, яка взяла на виховання дітей-сиріт. Також долучилися до конкурсу сім’ї військових, учасників АТО, підприємці, родини знаменитостей. А наша сім’я – була, як зразок сімейного крафтового бізнесу – виробництва варення. Мабуть ми, як пара, були цікавими організаторам конкурсу, адже ведемо сімейний бізнес, разом займаємося благодійністю і громадською роботою». 

Підприємиця розповідає, що учасники під час заходу між собою багато спілкувалися і знайшли нових друзів. 

«Я була приємно вражена спілкуванням із родиною Діденків, Світланою Вольновою, скульптором Олегом Пінчуком, Віталіною Ющенко, Камалією та її сім’єю, Павлом Зібровим, до речі, після цього заходу ми з чоловіком більше цікавимося його творчістю і часто слухаємо пісні Зіброва. Ми побачили, які ці люди відкриті і прості у спілкуванні. А ще, ми були вражені позитивною атмосферою, яку нам створив неперевершений ведучий Дядя Жора”.

null

null

null

null

Ольга та Роман Навроцькі планують надалі спілкуватися з багатьма родинами, з якими познайомилися і почали дружити на цьому заході.

Сьогодні подружжя Навроцьких – одне із найвідоміших та  найактивніших у Тернополі. Сім’я заснувала торгову марку «Fruit Art домашня консервація». Оригінальне варення, яке продукує їхнє виробництво – славиться якістю і відмінним смаком на лише на Тернопільщині, а й у різних областях України та за кордоном.

Політик, депутат Тернопільської міської ради Роман Навроцький та керівниця всеукраїнської платформи Жінки в Бізнесі Тернопільській області Ольга Навроцька разом успішно розвивають виробництво домашньої консервації, постійно беруть участь у громадському житті Тернополя та області, організовують благодійні акції. Найбільшою радістю у їхньому подружньому житті є син Роман, якого виховують у патріотичному дусі, навчають його найкращих українських традицій.

 «Сім’я – це найважливіше у житті. Це те, що спонукає іти вперед, розвиватися, вдосконалюватися. Родина – це найцінніше і найбільше моє багатство, за яке я безмежно вдячний Богу. Кожній людині  бажаю любові і гармонії у сім’ях», – каже Роман Навроцький.

«Ми вдячні кожному, хто за нас радіє і підтримує. Кожне добре  слово – гріє наші серця і спонукає до нових звершень. Я давно переконалася, що у житті усе вдається, якщо робити це з добром», – розповідає Ольга Навроцька. 

На нагородженні подружжя отримало статуетку, диплом і подарунки від партнерів заходу, а найголовніше – неповторні емоції і нових друзів. А Тернопіль отримав ще одне підтвердження того, що у ньому живуть прогресивні, цікаві, талановиті, успішні люди, історії успіху яких – одні з найпотужніших в Україні. 

null

Дорогою додому, каже Ольга, згадувала, як усе відбувалося і дякувала Богу, що доля склалася саме так.

«Я думала про те, що щаслива, бо у мене є чудова сім’я, у мене є моя опора і підтримка – чоловік Роман, для якого я теж завжди намагаюся бути найкращою підтримкою. Я вкотре переконалася, що кожен сам коваль свого щастя і, щоби був результат, – треба багато працювати. Я була приємно вражена, що українські зірки дійсно є прикладом материнства і сімейного щастя та затишку. Ми з Романом будемо безмежно раді, якщо і ми когось надихнемо на створення чи розвитку бізнесу або для когось станемо прикладом хорошої сім’ї. Вважаю, що кожна тернопільська родина вартує такої нагороди, яку отримали ми».

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #людина року, #Навроцькі, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: