Тернопільський таксист прикрашає авто до кожного свята

24.03.2021 12:13   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільський таксист Михайло Мацьо до кожного свята прикрашає автомобіль. До Нового року чоловік почепив у машині вогники та ялинкові прикраси, а до Пасхи прикрасив авто писанками. Як виникла ідея та чому обрав для себе таку професію у День таксиста Михайло Мацьо розповів Суспільному.

Михайло Мацьо розповідає, до того як став таксистом, працював маркетологом і грав у КВК. Таксувати почав, коли його дружина вийшла на роботу з декретної відпустки:

"У нас з’явилась дитина, а вона була в декреті. І в неї виникло бажання самореалізуватися. Для цього робота на таксі підходить ідеально, тому що є можливість зробити паузу, відлучитися на спортивну школу, на музичну. На те, щоби поговорити про свої якісь хлопчачі справи".

До кожного свята салон автомобіля Михайло прикрашає. Він розповів, як виникла така ідея:

"Як їхав з пасажиром, це був мій другий робочий день, 30 грудня. І він сказав: "Тобі б ще шапку, ти – вилитий дід Мороз. І він мені цю шапочку дав в якості чайових".

Окрім цього, Михайло Мацьо пригощає пасажирів карамельками. Каже, на рік йде понад 100 кілограмів цукерок.

Чоловік розповідає, за 4 роки роботи таксистом траплялись різні ситуації. Пригадує, був випадок, коли пасажир приставив йому ножа до горла:

"Наприклад, був хлопець, приставив мені ніж до горла: "Давай гроші, виходь з машини". Я кажу: "Та нема питань, але ти розумієш, що це розбій – це від семи до п’ятнадцяти років". Кажу: "Давай я тебе тут підвезу і ти собі вийдеш і підеш з Богом".

На запитання, за що любить свою роботу Михайло Мацьо відповів так:

"Часто, коли забираєш людей з роботи, вони знесилені – і в емоційному плані, і в фізичному. Коли людина заходить, то одразу переключається. Після кінця робочого дня у тебе приємне таке задоволення, приємна втома".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі