8 ознак, що ти зустрів справжню жінку, яка зробить тебе щасливим

Опубліковано:
23 Березня, 2021

Всім чоловікам: справжня жінка не та, яка терпить все, що ви робите, і танцює під вашу дудочку. Справжня жінка знає, як любити безумовно, але ще вона може сказати, коли її чоловік веде себе неправильно, може опустити його на землю.

Вона через багато пройшла. Вона навчилася цінувати і поважати себе та інших, які заслуговують гідного ставлення. А ще справжня жінка навчилася відпускати тих, хто не може змінитися. Вона не проста, вона складна, тому що у неї є свої стандарти і вона не збирається їм зраджувати.

У справжньої жінки м’яке серце, але ще є кордони.

Ось 8 ознак справжньої жінки, з якою потрібно звертатися як з королевою:

1. У неї високі стандарти.

Справжня жінка не задовольняється посередністю, тому що народжена для більшого. У неї високі стандарти, тому що у неї немає часу на токсичних людей, обманщиків і маніпуляторів. І якщо ти не звертаєшся з нею правильно, вона не буде погоджуватися на менше, ніж гідна.

2. Вона вміє веселитися (без тебе).

Так, вона не буде просто сидіти і чекати, коли ти запропонуєш щось веселе і цікаве. Якщо ти нічого не плануєш заздалегідь, будь впевнений, що вона побудує інші плани. Вона буде жити повним життям з тобою або без тебе, тому що їй не потрібен чоловік, щоб бути щасливою. Вона хоче тебе, але не потребує.

3. Вона не чекає.

Якщо ти не приходиш вчасно – не проблема. Вона теж буде ігнорувати твої виправдання, якщо тільки в них немає сенсу. Якщо ти не виконуєш свої обіцянки – не проблема. Вона теж виконає свою обіцянку перед собою, що не треба такого терпіти. Вона не чекає. Ти або з нею, або ні. Для справжньої жінки немає «сірих зон»: або чорне, або біле.

4. Вона не терпить поганої поведінки.

Якщо у тебе справді є виправдання, може вона і подумає, щоб дати тобі другий шанс, але ти повинен знати, що вона не буде терпіти і спускати тобі все з рук. Вона знає, що може дати і чекає того ж у відповідь. Якщо ти не можеш дати їй того ж, вона не буде витрачати на тебе час.

5. Вона не буде тебе пиляти.

Справжня жінка знає, що таке самоповага, зусилля і взаємність. Якщо вона бачить, що ти зовсім не докладаєш зусиль, щоб зробити ваші стосунки краще, якщо тільки одна вона старається, будь впевнений, що вона не буде витрачати час і пиляти тебе, щоб ти змінився.

Справжня жінка знає, що зміни – це те, що виходить зсередини. Якщо ти не готовий до цього, то ти не готовий бути з нею.

6. Вона впевнена.

Впевненість – її друге я. Вона досить впевнена, щоб бути собою і досить смиренна, щоб цінувати думку інших. Але ти ніяк не зможеш зруйнувати її віру в себе.

7. У неї є цілі і мрії.

У справжньої жінки є свої чіткі цілі і мрії, яких вона домагається. Може вони не дуже великі, але вона точно не буде сидіти на дивані. Вона буде боротися за те, у що вірить, і підтримає тебе в твоїх цілях і мріях.

8. Вона відкрита до світу.

Вона готова пробувати щось нове і вона буде надихати тебе робити те ж саме. Вона не хоче застрявати на місці, їй важливий новий досвід, в тому числі з тобою.

Справжню жінку веде її дух пригод. Вона готова до викликів життя – це одна з причин, чому вона заслуговує гідного ставлення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: