На Тернопільщині погіршується ситуація із захворюваність на COVID-19

23.03.2021 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На Тернопільщині 39 громад мають всі ознаки червоного рівня епіднебезпеки. Про це повідомили під час засідання місцевої комісії ТЕБ НС

Станом на 23 березня в Тернопільській області зафіксовано 436 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Також зріс показник летальності – за останню добу – 11 летальних випадків. У зоні ризику інфікування – працездатні особи віком від 30-до 55 років, без супутніх захворювань.

«Ми побачили тенденцію, що збільшується кількість осіб, які потребують госпіталізації. 5700 осіб перебуває на лабораторному лікуванні, 1194 особи на стаціонарному лікуванні. 846 потребують підключення до кисню, 27 підключені до ШВЛ», - констатувала Ольга Ярмоленко.

Додамо, що Тернопільщина находиться у «помаранчевій» зоні карантину. Однак Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови. Відтепер органи місцевого самоврядування мають більше повноважень щодо посилення обмежувальних заходів на своїх адмінтериторіях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі