«Родина року-2021»: подружжя Тараса та Ірини Демкур отримала престижну премію

Опубліковано:
23 Березня, 2021

Міцна родина – успішна держава. У Києві нагороджували зразкових сімей премією “Родина року-2021”. Серед номінантів – відоме подружжя з Тернополя – Тарас та Ірина Демкури.

«Для нас родина та родинні цінності – це фундамент нашої держави, тому для нас велика честь одержати таку високу відзнаку. Вважаємо, що таку номінацію заслуговує кожна українська родина, яка змогла пережити нелегкий час пандемії та достойно прийняти всі виклики», – розповіли Тарас та Ірина.

null

Зазначимо, що проєкт «Родина року» має на меті відзначити сім’ї, які гідні стати взірцем для майбутнього України. Саме такими є Тарас та Ірина Демкури, які завдяки успішному бізнесу розвивають соціальне підприємництво та займаються меценатством. Лише завдяки харизматичним лідерам будуються міста і великі компанії.

Торік, як тільки почався карантин, Демкури заснували проєкт “Поки Всі Вдома — Маркетинг змін”. Завдяки якому десятки тисяч людей одержали підтримку, нові знання та освоїли нові навички, оздоровили тіло і розум, навчилися мислити позитивно та започаткували свою справу в умовах кризи. Для успіху та підтримки учасників працювало більше 50-ти топових експертів з різних галузей.

null

null

Для Тараса та Ірини дуже важливо спільно, цілеспрямовано та з любов’ю йти до спільної мети, що вони й роблять вже більше 25-ти років екологічними проєктами та бізнесом в основі якого здоров’я населення та збереження довкілля. В період карантину були створені марафони здорового та активного довголіття Ecolife.Academy, де учасники щомісяця отримують цінну інформацію від провідних експертів в області підприємництва, здорового способу життя, харчування, довголіття, дієтології та балансу в житті.

Родина Демкур також сприяє розвитку культурної дипломатії.

null

null

– Якщо до пандемії ця сфера існувала лише офлайн, то за останній рік через посольства різних країн про нашу культурну спадщину, етногалерею “Спадок”, проєкт «Під Зорею Пінзеля» дізнався увесь світ, — каже Тарас Демкура.

– Вітаємо Тараса та Ірину Демкуру із заслуженою номінацією! Сьогодні дуже важливо створювати додану вартість у нашій країні та всьому світі. Ми пишаємось такими людьми і їхньою діяльністю. Пам’ ятайте, щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Бажаємо всім родинам проживати кожен день з цінностями й любов’ю, — зазначив у розмові ведучий.

На святковому заході були присутні зіркові гості: Ольга Сумська, Марина Кінах, Катерина Бужинська, Павло Зібров, родина Діденко, Камалія, Олег Пінчук, Світлана Вольнова та інші знаменитості. Завдяки організаторам свято вдалося на славу.

null

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #людина року, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: