У Бережанській лікарні добудують приймально-діагностичне відділення

23.03.2021 11:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відбулось чергове засідання сесії Тернопільської обласної ради, на якій розглянули ряд програм та звернень до органів державної влади. Одним з основних було питання «Про внесення змін до бюджету на 2021 рік». 

– Кошти, які були зароблені в минулому році, перехідні, вільні залишки, ми сьогодні направили їх на найбільш необхідні потреби, – розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

Зокрема, фракція «За майбутнє» запропонувала виділити кошти на добудову приймально-діагностичного відділення Бережанської центральної районної лікарні. Депутати таку ініціативу підтримали.

– Ми б хотіли цього року здати приймальне відділення Бережанської районної лікарні, щоб воно функціонувало тому, що це опорна лікарня і воно є вкрай важливе для розвитку медицини Бережанщини, – зазначає Володимир Болєщук. 

Завершилося засідання сесії підписанням меморандуму про співпрацю з Івано-Франківською та Волинською обласними радами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі