Неподалік Тернополя люди масово скидають сміття

22.03.2021 08:13   Джерело: РовесникNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Недобросовісні мешканці влаштували біля Тернополя нелегальне сміттєзвалище.

Про те, що люди масово вивозять сміття на дорогу біля Чистилівського кар’єру, розповів у Facebook Юрій Качунь. Чоловік не раз там прибирав, але зараз вже не справляється.

“Ділянка дороги, яка протягом тривалого часу перетворюється в сміттєзвалище. Особисто неодноразово звертався за допомогою розв’язання проблеми в органи районної та сільської влади. Перешкоджав під час викидання сміття, доганяв порушників та заставляв прибирати, сварився … Домігся дозволу на облаштування шлагбауму і само собою упродовж років прибираю дану ділянку. Я веду до того, що самостійно я не справлюся”, – написав у спільноті “Мешканці с. Біла” пан Юрій.

Він додав, що без підтримки не готовий сам боротися з проблемою.

“В черговий раз повідомляю, що вивіз сміття розпочато з настанням весни. Ті, хто це робить, не робіть! А ті, хто зобов’язані розв’язувати дану проблему, розв’язуйте!”, – зазначив Юрій Качунь.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: РовесникNews  

Коментарі