Волинська та Тернопільська обласні ради підписали Меморандум про співпрацю

Опубліковано:
21 Березня, 2021

17 березня голова Волинської обласної ради Григорій Недопад та голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко підписали меморандум про співпрацю між Волинню та Тернопільщиною.

У меморандумахдокументі йдеться про створення сприятливих умов для розвитку міжрегіонального співробітництва у соціально-економічній та гуманітарній сферах, зокрема в галузях освіти, науки і культури; охорони здоров’я та соціального захисту; розвитку туризму і спорту; інвестицій, у томі числі з питань залучення міжнародної технічної допомоги; екології та раціонального використання природних ресурсів.

«Продовжуємо налагоджувати співпрацю між областями України для подальшої взаємодії та створення нових можливостей розвитку громад.

Сьогодні підписали Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Тернопільською та Волинською обласною радами разом із головою Тернопільської обласної ради Михайлом Головком. Ми хочемо, щоб цей Меморандум став інструментом співпраці, вирішення наших спільних наболілих проблем, єднання наших областей. Маємо схожі проблеми і схожі здобутки, тому разом будемо вирішувати спільні та актуальні питання. Волині є чому повчитися на Тернопільщині. Так само і маємо досвід, корисний для близьких нам областей.

Приємно, що сьогодні візит на Тернопільщину здійснив і голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич Олександр Сич, тож одразу розглянули тристоронні перспективи взаємодії.

Дякую за теплий прийом голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку. Найближчим часом будемо зустрічати очільників двох областей на Волині», – прокоментував цю подію на своїй офіційній сторінці Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради.

Тетяна Яцечко-Блаженко

null

 

null

Джерело фото та коментаря: www.facebook.com/NedopadHryhorii

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #меморандум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співпраця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: