Тернопільське подружжя отримало нагороду «Родина року 2021»

Опубліковано:
21 Березня, 2021
Нагороду від головної сімейної премії України «Родина року 2021» отримало відоме подружжя з Тернополя – Роман та Ольга Навроцькі.

Тернопільські підприємці, засновники ТМ «Fruit Art домашня консервація», політик, депутат Тернопільської міської ради Роман Навроцький та керівник всеукраїнської платформи Жінки в Бізнесі Тернопільській області Ольга Навроцька були номінантами всеукраїнської премії.

Молода сім’я має власний бізнес із виробництва десертів.

null

«Родина – це найголовніше у нашому житті. Це змушує нас рухатись вперед кожного ранку і молитися кожного вечора за здоров’я її членів. Любові усім і гармонії у ваших сім’ях.» зазначила Ольга Навроцька! «Нам дуже приємно представляти Файне місто на головній сімейній премії України «Родина року 2021», адже Тернопіль завжди вирізнявся своїми духовними та сіймейними цінностями. Ця нагорода не тільки наша, але й усі тернопільських сімей!» – каже Роман Навроцький.

За словами Ольги Навроцької, емоції переповнюють, ця нагорода була дуже приємною несподіванкою. 

“До нас зателефонували і запропонували взяти участь у такому конкурсу, видно оцінили нашу діяльність – у нас сімейний бізнес, також громадська та благодійна робота, – відзначила Ольга Навроцька. – Участь у конкурсі брали різні родини – була сім’я, де виховують 12 дітей, родини , де люди взяли на виховання дітей -сиріт, по типу будинків сімейного типу, родини військових, учасників АТО, підприємці, відомі сім’ї, і наша сім’я – як зразок сімейного крафтового бізнесу – виробництва варення”. 

В якості нагороди, родина з Тернополя отримала не грошову премію, а статуетку, диплом і подарунки від партнерів заходу, а також позитивні емоції та спілкування зі знаменитостями. 

“Були на заході і Сумська, Кінах, Діденко і Бужинська, Камалія, Зібров, – дуже багато знаменитостей ми зустріли, поспілкувалися, багато хто з них згодом виступав під час концерту, – атмосфера була надзвичайно затишна та приємна, – пригадує Ольга Навроцька. – У холі закладу Regent Hill у Києві, де проходив захід, розмістили наш сімейний портрет, а далі коли ми уже були в залі, запустили ролик про нашу родину. І коли назвали наші імена, і ми з чоловіком уже йшли на сцену, то емоції переповнювали, ноги підкошувалися, і ми ще сьогодні оговтуємося від тих приємних подій. Дуже дякуємо за нагороду і організаторам за чудове свято”. 

На подію року «Родина року 2021» було заявлено дрес-код – Black tie.

“Нам неймовірно приємно отримувати величезну кількість компліментів з приводу зовнішнього вигляду, отож дякуємо за допомогу у створенні образів: сукня від українського дизайнера #ОляМак місто Львів. До речі, доступні ціни і великий вибір вишуканих вечірніх плать. Я це плаття знайшла в той день коли нам потрібно було виїжджати на Київ, плаття було трохи більше на два розміри, але подобалося мені за фактурою та кольором, довелося підганяти кравчині, а 9-ій вечора я його забрала, а о другій ночі ми з чоловіком машиною виїхали на Київ, – зізнається Ольга Навроцька. – Історія з костюмом чоловіка також цікава – смокінг, сорочка, краватка-метелик, запонки, взуття – оксфорди – усе від мережі чоловічого одягу #beGentleman Тернопіль-Львів. У Тернополі чоловік поміряв піджак, один був завеликийи, інший замалий, у Львові я знайшла його розмір і забрала, штани також підгинали. Одним словом практично весь одяг купували у переддень поїздки. Але це все тому, що спершу я захворіла на ангіну, тут бізнес – відправки по Україні. Я думала над образами, навіть міряла плаття, та все було не те. Але як бачите, все склалося так як треба”.

Крім того, пані Ольга не могла підібрати прикраси. 

“Десь близько 5-ої години ранку я зателефонувала до Регіни Вербицької, вона талановита жінка, яка власноруч виготовляє прикраси, і сказала їй про свою проблему, скинула фотографію плаття, і вона відповіла – приїжджай, прикраси для тебе є. Так я отримала чудові сережки та кольє від Регіни, – пригадує Ольга Навроцька. – Клатч від модного бутіка «Модний квартал» Наталія Клек місто Тернопіль. Образ – зачіска та макіяж від київського візажиста Наталья Малюкевич. Дякую за пораду Olga Vinnyk з Хмельницького. Наталя чудовий візажист та стиліст, зробила мені макіяж та зачіску і поїхала робити макіяж Катерині Осадчій. До речі на маккіяж та зачіску я записалася заздалегідь”. 

Як стверджує Ольга Навроцька в даному випадку вона вкотре переконалася у приказці, що не май 100 гривень, а май 100 друзів. 

“Я дякую усім, хто долучився до такого свята, допоміг нам чоловіком з нашими образами, – наголошує пані Ольга. – І хочу відзначити, що наш дім, наша родина завжди готові прийти на допомогу усім нашим друзям. Також ми будемо спілкуватися з родинами, які брали участь у конкурсі. З багатьма ми подружилися і будемо контактувати, їздити в гості та ділитися досвідом. Дякуємо усім за ті позитивні емоції та сотні привітань, які ми отримали з нагоди перемоги у номінації “Родина року 2021”. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #родина року, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: