Загинув в автопригоді: на Тернопільщині попрощалися із відомим священнослужителем

Опубліковано:
20 Березня, 2021

На Тернопільщині попрощалися зі священнослужителем, який загинув в автопригоді.

«Архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон разом з духовенством єпархії молитовно вшанував пам’ять настоятель Хресто-Воздвиженського чоловічого монастиря у селі Монастирок Борщівського району ігумена Феодосія (Глинського), який трагічно загинув в наслідок дорожньо-транспортної пригоди», – зазначають в Тернопільсько-Бучацькій єпархії Православної Церкви України.

Нагадаємо, що у четвер, 18 березня, неподалік села Глибочок зіткнулися легковий автомобіль та бус. Попередня причина аварії – виїзд легкового автомобіля на смугу зустрічного руху. На момент аварії в бусі перебував водій та двоє пасажирів. У іншому транспортному засобі лише кермувальник. У результаті удару водія з Volkswagen вивільняли з металевої пастки рятувальники. Чоловік помер дорогою до лікарні не приходячи до свідомості. Двох пасажирів з буса лікарям врятувати не вдалося. Водій Citroen в реанімації з закритою черепно-мозковою травмою та політравмами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #ігумен Феодосій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: