Тернопільські школярі підуть на весняні канікули 22 березня

Опубліковано:
19 Березня, 2021

У зв’язку із значним зростанням хворих на грип, ГРВІ та COVID-19, на засіданні міського оперативного штабу прийнято рішення про перенесення весняних канікул для учнів тернопільських шкіл з 29 березня на 22 березня.

За словами начальника управління освіти і науки Ольги Похиляк, декілька тижнів тому ситуація із захворюваністю на COVID-19 у Тернополі була стабільною, однак з 15 березня спостерігається тенденція до зростання рівня захворюваності на грип, ГРВІ та COVID-19 серед учнів і педагогічних працівників.

«У тернопільських школах №3 та №10 учнів 5-11 класів переведено на дистанційне навчання, в 22-ох школах закриті окремі класи, – проінформувала Ольга Похиляк. – На щастя, хворих серед дітей у закладах дошкільної освіти в місті немає. Проте, у зв’язку з тим, що хворіють окремі вихователі, в дитячих садочках Тернополя закрито вісім груп».

Зважаючи на це, весняні канікули у школах Тернополя розпочнуться уже 22 березня і триватимуть до 28 березня. Якщо епідеміологічна ситуація у громаді не покращиться, з 29 березня учні 5-11 класів тернопільських шкіл перейдуть на дистанційне навчання. Школярі початкових класів (1-4 класів) наступного тижня вчитимуться у звичному режимі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весняні канікули, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: