5 речей, котрі не потрібно робити для чоловіка ні в якому разі

Опубліковано:
18 Березня, 2021

Ніколи, ні за яких обставин не робіть цього для вашого чоловіка!

1. Допомагати фінансово

Навіть якщо чоловік скаржиться на фінансові труднощі, не треба намагатися допомогти йому грошима, не потрібно шукати другу роботу, щоб вийти з цієї ситуації. Це буде дуже великою помилкою, через яку постраждало вже дуже багато жінок.

2. Дарувати дорогі подарунки

Забудьте про це! Краще подаруйте чоловікові більше свого тепла, віри в нього, захоплених поглядів! Не намагайтеся здивувати чоловіка розкішним подарунком, це перетворить ваші стосунки в користування.

3. Слухати про його проблеми і жаліти його

Деякі чоловіки дуже люблять скаржитися жінкам. Зазвичай, це не чоловіки навіть. А жінки думають, що якщо вислухають його біль, поспівчувають йому, то стосунки стануть глибшими. Адже у нас, дівчаток, саме так! Але з чоловіками це не працює. Просто цей чоловік буде регулярно вам зливати життєві проблеми, приходити до вас, як до надійної «жилетки», а гуляти і зустрічатися він буде з іншими жінками.

У мене був такий приклад в житті. Я дуже довго грала роль «жилетки», вислуховувала, намагалася підбадьорити, співчувала, мені тоді здавалося, що наші стосунки дуже глибокі. Але далі цих скарг нікуди не просувалося. І відстеживши цей сценарій, після чергової його скарги, я просто сказала: «Ну нічого, ти вже великий хлопчик, сам впораєшся і вирішиш свої проблеми». Пам’ятаю, що в цей момент у мене всередині з’явилося таке приголомшливе почуття, що я зробила щось дуже правильне. А він вибачився і сказав, що, звичайно, сам зможе впоратися, і подякував, що я нагадала йому про це.

Тому якщо ваш чоловік в пригніченому стані, не треба витягати з нього «кліщами» що сталося, не потрібно виводити його на розмову, не треба його жаліти. Жалість принижує чоловіка. Дайте йому час і залиште його в спокої. Він сам все вирішить. І чим більше спокійні ви будете, тим швидше він все вирішить і буде більш впевненою у собі людиною.

Ну а якщо ваш чоловік розповідає про свої труднощі, то ваша підтримка може полягати в питаннях (ні в якому разі не в порадах). Задавайте навідні запитання, причому ставити їх потрібно з позиції цікавої дівчинки, а не професійного коуча. Дуже важливо щоб ви показали в цей момент свою позицію внизу, в ваших питаннях має бути звернення до його волі, сили, інтелекту.

Наприклад:

  • А взагалі якось можна вирішити цю проблему?

  • А як ти думаєш, є якісь варіанти виходу з цієї ситуації?

  • А що взагалі можна зробити в цьому випадку?

Задавайте питання спокійно і залишайте всі рішення на чоловіка. Поступаючи так, ви покажете йому, що ви підтримуєте його, що ви разом і що вірите в те, що він може знайти рішення. Чоловікам дуже потрібні життєві труднощі, уроки, проблеми – це ключ до його становлення, як особистості і як чоловіка.

4. Давати поради і рекомендації:

Забудьте про це. Навіть якщо чоловік запитує, як йому вчинити, то потрібно просто сказати, що йому видніше. Дати пораду – це означає взяти на себе частину відповідальності. Давайте залишимо це чоловікам, їм це потрібніше.

5. Надихати його

Знаю, багато жінок намагаються підкладати книги, включати лекції голосно, ставити відео. Зазвичай, це викликає тільки відторгнення і неприйняття. Подібних речей робити не варто. Набагато ефективніше стати щасливим і радісним, навчитися спілкуватися з людьми, бути «світлячком», тоді оточуючі самі почнуть запитувати, що ти таке робиш, щоб так виглядати.

Якщо чоловік просить вас розповісти йому про духовність, або про якісь знання, не потрібно приймати на себе роль Гуру і віщати. Після цього він, звичайно, буде поважати вас як вчителя, але зовсім забуде про те, що ви жінка. Тому робимо миле обличчя і говоримо: «Милий, я не зможу тобі пояснити, тому що я сама тільки трохи розумію. Я ось цю лекцію прослухала. Ти послухай сам, якщо тобі цікаво». Таким чином, ви не будете займати позицію зверху і тиснути чоловіка своїм інтелектом. У цьому мудрість жінки.

Мені одна мудра жінка написала, що вона стала займатися собою, перестала «пресувати» чоловіка, стала більш радісною і взагалі забула про те, щоб пропагувати чоловікові щось. Жила собі і раділа. І через якийсь час знайшла у чоловіка в тумбочці цілу стопку духовних книг дуже високого рівня. Він їх сам купив і читав після того, як вона перестала на нього тиснути.

Варіантів підтримки коханої людини дуже багато, можна молитися за нього, здійснювати аскези, займатися творчістю для нього, робити обереги, позитивно думати про чоловіка і т.д. Найголовніше робити це зі стану внутрішнього спокою і достатку, з правильним настроєм.

Правильний настрій: «Він сам, звичайно, зможе впоратися. А я буду дуже рада послужити йому в цьому і виконати своє жіноче призначення».

Руйнівний настрій рятувальника: «Він без мене не впорається, не вибереться, тільки я можу йому допомогти». З таким настроєм, як тільки ви витягнете його з однієї «ями», він відразу впаде в іншу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: