Рятувала внука від смерті: пенсіонерка з Тернопільщини стала жертвою шахрайки

Опубліковано:
18 Березня, 2021

У селі Ренів Залозецької селищної громади жінка видурила у 74-річної пенсіонерки 15 000 євро та 31 000 гривень.

Як повідомляє поліція, на подвір’я старенької прийшла невідома жінка ромської національності. Вона стала розказувати про пороби. Мовляв, і в боці вас коле, і яйця на городі знаходили – все це недобрі люди бажають смерті вашому онукові. Пенсіонерка, злякавшись, сама стала просити незнайомку про порятунок. Тоді шахрайка попросила гроші, мовляв, за порятунок онука.

Пенсіонерка пішла до підвалу, викопала банки, в яких були заховані 15 тисяч євро та 31 тисяча гривень і все віддала зловмисниці. Та пообіцяла принести «чисті» гроші у вівторок. Пенсіонерка чекала, але все марно. Зрозумівши, що її обдурили, жінка звернулася за допомогою до поліцейських.

Схоже шахрайство правоохоронці трапилося в одному із сіл Кременецького району. Наразі правоохоронці встановлюють місце перебування лиходійки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: