Через зростання кількості хворих на ГРВІ та COVID-19 у Тернопільській громаді посилять карантинні заходи. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак з 19 березня заборонятиметься: проведення всіх масових, розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів команди з ігрових видів спорту, професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

Натомість правоохоронці посилено контролюватимуть дотримання карантинних правил. Буде збільшено кількість екіпажів для проведення рейдів закладами харчування, розважальними закладами, закладами побутового обслуговування, спортзалами, фітнес-центрами, закладами культури тощо.

Нагадаємо, що Тернопільщину віднесли  до “помаранчевої”  зони карантину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: