З понеділка, 22 березня, у школах Тернополя розпочнуться весняні канікули. Таке рішення прийняли на засіданні міського оперативного штабу.

Як зазначила начальниця управління освіти і науки Ольги Похиляк, спостерігається погіршення ситуації із захворюванням на ГРВІ та COVID-19 серед учнів і педагогічних працівників. Зокрема у тернопільських школах №3 та №10 учнів 5-11 класів переведено на дистанційне навчання, у 22-ох школах закриті окремі класи. Закрили вісім груп у дитсадках Тернополя.

Враховуючи захворюваність було прийнято рішення, що весняні канікули у школах Тернополя розпочнуться уже 22 березня і триватимуть до 28 березня. Якщо епідеміологічна ситуація у громаді не покращиться, з 29 березня учні 5-11 класів тернопільських шкіл перейдуть на дистанційне навчання. Школярі ж початкових класів (1-4 класів) наступного тижня вчитимуться у звичному режимі.

Додамо, станом на 18 березня в Тернопільській області лабораторно підтвердили 48133 COVID-19, з них 673 – летальні (3 випадки жителі інших областей). Одужало – 41675 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весняні канікули, #діти, #канікули, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: