У Чорткові відремонтують дорогу біля Домініканського костелу

18.03.2021 12:43   Джерело: TeNews
Автор : Катерина Богуславська

У Чорткові планують капітально відремонтувати дорожню розв’язку біля Домініканського костелу.  Оновлять ділянку від пішохідного переходу біля храму і до перехрестя на вул. Гончара (біля магазину «Рукавичка»).  

У проектно-кошторисній документації проектанти мають передбачити зміну схеми дорожнього руху так, щоб забезпечити двосторонній рух по смузі зі сторони «Ощадбанку». Колишню клумбу демонтують. Так, з одного боку розширять смугу для руху транспорту, а з іншого – створять велику пішохідну зону. Заїхати на цю територію можна буде тільки для вивантаження товару у магазини.

«Дорога однозначно буде із бруківкою, але під нею – якісна бетонна армована подушка, котра забезпечить довговічність та надійність. Окрім того, вивчатиметься можливість проектування дощової каналізації. Проектант пообіцяв врахувати усі зауваження та пропозиції, а згодом представити проект капітальної реконструкції дорожньої розв’язки, аби оголосити тендер на проведення робіт», - розповідають у Чортківській міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі