7 сороміцьких речей, про які все одно треба говорити з коханим

Опубліковано:
17 Березня, 2021

Неважливо, як довго ви разом і наскільки щасливі устосунках. Завжди є способи зблизитися один з одним і зміцнити емоційний зв’язок. Один з реально працюючих варіантів – почати говорити з партнером про те, що завжди було для вас табу.

7 «незручних» тем для розмов, які виведуть ваші стосунки на новий рівень:

1. Сексуальні фантазії

Зізнатися в своїх фетишах – нелегко, не сперечаємося. Але без відвертої розмови про сексуальні фантазії і пристрасті інтимне життя дуже скоро набридне і вам, і вашому партнерові. Психологи стверджують: чим частіше ви будете обговорювати сексуальні бажання один з одним, тим щасливішими будуть ваші стосунки – як в спальні, так і за її межами.

2. Жіноче здоров’я

Розповідати партнеру про цистит або гонорею – максимально ніяково. Але без цього ніяк. Сором’язливості не місце, коли мова йде про ваше здоров’я і здоров’я коханого.

3. Незграбні моменти з минулого

Вони траплялися у кожного, не варто їх соромитися! Використовуйте цей досвід, як привід згадати минуле і від душі посміятися над власною легковажністю. Розмова про «сороміцькі» ситуації допоможе вам зблизитися з партнером і знайти нові точки дотику.

4. Особливості вашого організму

У вас алергія на кішок? Рано чи пізно партнер про це дізнається. Однак краще перестрахуватися від несподіваних подарунків і ненароком згадати про це на одному з побачень.

5. Плани на майбутнє

Мрієте відкрити свій блог і знімати мейк-ап тьюторіали, але боїтеся, що партнер цього не оцінить? Це привід задуматися, чи потрібен вам такий партнер. Ваш особистісний і кар’єрний шлях розвитку – це ваш вибір, і якщо хлопець не оцінює його або вселяє вам, що ви нічого не доб’єтеся, це тривожний дзвінок, який вказує на токсичні стосунки.

6. Психологічні захворювання

Затяжна депресія, біполярні розлади, підвищена тривожність – неважливо чи відчуваєте ви симптоми цих захворювань до цих пір чи ні. Ваш партнер має право знати історію вашого здоров’я хоча б в загальних рисах. Без цього вам важко буде прийти до розуміння один одного.

7. Брехня

На початку стосунків нам хочеться здаватися кращими, ніж ми є насправді, і це природно. Можливо, на першому побаченні ви збрехали партнеру, що обожнюєте відеоігри. Краще рішення в такій ситуації – зізнатися у брехні через деякий час. Поясніть коханому, що зробили це, щоб йому сподобатися. Партнер буде зворушений таким визнанням, а ви зробите великий внесок у побудову міцних і довірчих стосунків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: