Пішов шукати батьків: у Тернополі розшукали 7-річного школяра

Опубліковано:
17 Березня, 2021

У Тернополі 7-річний школяр самостійно пішов з навчального закладу, аби знайти батьків. Самотню дитину помітили правоохоронці.

Як розповідає поліцейський відділення забезпечення роботи спеціальних майданчиків центру забезпечення ГУНП в Тернопільській області Сергій Махінка, він помітив хлопчика під час чергування. Правоохоронець зразу підійшов до дитини та дізнався, що той прямує зі школи до батьків на роботу.

«Я забрав хлопчика до приміщення, напоїв чаєм та дізнався фамілію батьків. Він знав і назву підприємства, де працює тато, тож мені вдалося зв’язатися з родичами й повідомити про місцеперебування дитини. Я зробив те, що мав зробити», – розповідає сержант поліції. –

Школяра вже розшукували наряди поліції. Маленький учень не попередивши батьків, самостійно пішов з навчального закладу. Невдовзі за ним приїхали працівники поліції з мамою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: