Дівчата-підопічні тернопільського «Карітасу» писали картини

Опубліковано:
18 Березня, 2021

Дівчата-підопічні тернопільського «Карітасу» писали картини під керівництвом відомого у Тернополі майстра пензля Рустама Давлетова. Учасниці майстер-класу стали учасницями проєкту «Я – справжня». Про це повідомляють на сторінці благодійного фонду «Карітас»:

«Малювати може кожен.

Саме ці слова Рустама Давлєтова, власника «Арт-студії Д.Р.», надихнули, підбадьорили та запалили азартом учасниць проекту «Я – справжня».

Дівчата взяли пензлики в руки … і почали творити. Мазок за мазком і на полотні з‘являлося все більше фарб, штрихів, обрисів. Минуло півтора години і перед очима кожної дівчини виринув чудовий пейзаж, котрий немов переніс їх у Крим.

Милуючись створеною власноруч картиною, вже ніхто не говорив, що не вміє малювати.

Після цієї зустрічі, кожна з учасниць, окрім безмежного задоволення, релаксу та полотна, отримала ще більше віри у себе. Вони побачили, що вміють більше, аніж думали. Головне, щоб поруч був мудрий, талановитий та терплячий майстер. Особливо вдячні за це Рустам Давлетов та «Арт-студія», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #картина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: