Тернопільська обласна дитяча лікарня отримала сучасне медобладнання

Опубліковано:
16 Березня, 2021

Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні передали сучасне медобладнання. Техніку закупили за зібрані кошти у рамках акції «Серце до серця – 2020». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

У 2020 році акція тривала з 1 квітня по 30 вересня. Участь взяло близько 200 волонтерів та вдалося зібрати понад 140 тисяч гривень.

Як розповів регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в області Арсен Ляхоцький, за зібрані кошти придбали монітор пацієнта STAR800F з модулем вимірювання СО2 та аксесуарами, 5 пульсоксиметрів «БІОМЕД» ВР-10М, насос інфузійний «БІОМЕД» МЕ 600. Діагностика та лікування дітей області цим обладнанням здійснюватиметься безкоштовно.

Додамо, що Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вже понад 14 років поспіль веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та проводить щорічні благодійні акції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Серце до серця – 2020», #діти, #медболаднання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: