Глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) зробив щеплення ві коронавірусу залишковою дозою вакцини. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Немає жодних релігійних підстав, щоб відмовлятися від вакцинації», – зазначив Блаженніший Святослав на брифінгу після щеплення.

Глава УГКЦ також закликав українців слухати поради сімейних лікарів та перевіряти джерела інформації про коронавірусну хворобу.

Власним прикладом долучитися до вакцинації вірян закликали Архімандрит Михайлівського Золотоверхого монастиря Лаврентій (Живчик) (Православна Церква України). Крім того, першу дозу вакцини проти COVID-19 отримали представник Федерації єврейських громад в столиці України Леонід Барац, представник Іудейської громади руху Хабад Любавич в Україні Борис Стругацький, керівник Відділу з питань релігій Секретаріату Кабінету Міністрів України Андрій Юраш та Головний Рабин міста Києва Йонатан Бін’ямін Маркович.

Додамо, що сьогодні від COVID-19 вакцинувалися майже 20 священнослужителів з Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #священнослужителі, #тернопіль, #тернопільські новини, #УГКЦ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: