Тернопільська ТГ перемогла у конкурсі проєктів «Волонерство в громаді»

Опубліковано:
16 Березня, 2021

Тернопільська громада перемогла у фінальному етапі всеукраїнського конкурсу «Волонтерство в громаді», організованого Програмою «U-LEAD з Європою».

Про це повідомляє Тернопільський регіональний офіс Програми.

Зокрема, відібраний до впровадження проєкт конкурсу «Волонтерство в громаді»: «Збільшення соціальної відповідальності молоді у Зборівській громаді”, Зборівська міська рада, Тернопільська область.

Метою конкурсу є розвиток культури волонтерства та заохочення волонтерських ініціатив у територіальних громадах для подолання актуальних викликів, зумовлених пандемією COVID-19. Програма «U-LEAD з Європою» прагне трансформувати у конкретні проєкти енергію та ентузіазм активних мешканців громад та неприбуткових організацій, що стануть партнерами для органів місцевого самоврядування на шляху здійснення перетворень, спрямованих на поліпшення якості життя в громадах для усіх їх мешканців та сприяння сталому розвитку громад в умовах пандемії.

Конкурс проєктів було оголошено наприкінці 2020 року, відбір тривав у два етапи і завершився на початку березня. Всього у різних областях України перемогу отримали 17 проєктів, які впроваджуватимуться в територіальних громадах України у співпраці органів місцевого самоврядування з неприбутковими організаціями, які і стануть виконавцями проєктів.

Ініціювати та подавати проєкти могли сільські, селищні та міські ради громад з населенням до 50 000 осіб у співпраці з неприбутковими організаціями (громадськими об’єднаннями, благодійними організаціями, комунальними закладами/установами).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: