У гімназії імені Івана Франка нетвереза вчителька фізкультури накинулася на учня 7-го класу. Жінка била дитину головою об стіну. Про це повідомляє 20 хвилин.

За словами батьків, нетвереза вчителька фізкультури закрилася в спортивному залі разом з учнями 7-го класу. Один з учнів їй сказав щось неприємне, а педагог у відповідь спочатку почала кричати, потім зачинила двері залу зсередини та почала бити дитину. Діти підняли ґвалт і до спортивного залу прибігли інші вчителі та дирекція гімназії. Двері в приміщення змушені були виламати.

Пізніше директор навчального закладу Анатолій Крижанівський підтвердив батькам інформацію про те, що вчителька була в нетверезому стані.

Як зазначають у ГУНП, у навчальний заклад правоохоронців ніхто не викликав та заяви на вчительку батьки потерпілого школяра не писали. Співробітники ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції проводять перевірку за фактами, викладеними в інтернет-публікації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гімназія Івана Франка, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: