Тернополянка за 3 місяці зібрала 20 кг поліетилену

Опубліковано:
15 Березня, 2021
Мешканка Тернополя Наталія Озімчук почала сортувати сміття і за 3 місяці зібрала 20 кілограмів поліетилену.

Про це вона написала на власному акаунті у мережі Фейсбук. Вона зазначила, що останнім часом задумувалася про те, наскільки багато люди використовують поліетилену, який шкідливий для довкілля.

«Поліетилен це дуже зручний матеріалнеобхідний в усіх сферах діяльностіАле є в нього один недоліквін дуже повільно розкладаєтьсяХарчова плівкапакетикулькиобгортки для квітівмеблівсувенірівпакети для сміття… Можна говорити ще довго. Але не має окремих контейнерів для поліетиленущоб населення мало змогу скидати його на утилізацію», – пише Наталія Озімчук. 

Вона додала, що за 3 місяці зібрала 20 кг поліетилену у мішках з-під цукру.

«Але це тільки чисті сухі мішечки від продуктів і різного товару. Цінова політика можлива не є вигідною для збирання в домашніх умовахале це тільки заради збереження ДовкілляЯкщо бажаєтедолучайтесьспробуємо не викидати поліетилен у загальний бакНехай це стане звичним явищемвіддавати на вторинну переробку кульки принесені щойно з супермаркету, – додала тернополянка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сортування сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: