Відомий політтехнолог Петров запропонував тернополянам назвати громадську вбиральню іменем депутата ОПЗЖ

Опубліковано:
15 Березня, 2021

Український політтехнолог Володимир Петров запропонував тернополянам стати першими в Україні, хто назве громадську вбиральню іменем нардепа від ОПЗЖ Іллі Ківи.

Такою стала реакція політтехнолога на допис Ківи щодо надання стадіону у Тернополі імені Романа Шухевича. Зокрема, у дописі йдеться:

«Не удивлюсь если в ближайшее время на западной Украине начнут появляться улицы, «героя» Адольфа Гитлера и школы, детские садики имени Генриха Гиммлера. Стадион в Тернополе имени Шухевича – это продолжение прославления «героического» их прошлого, которое жители западных регионов и Галиции, бережно хранили под сердцем, передовая по генам азы предательства из поколения в поколения!»

Політтехнолог Володимир Петров в ефірі онлайн телебачення «Ісландія» натомість запропонував жителям і владі Тернополя іменем Іллі Ківи назвати громадську вбиральню.

«Я вважаю, що в кожному місті нашої батьківщини повинен зв’яитись громадський туалет на ім’я Іллі Ківи. Все. В кожному громадському туалеті повинен з’явитись його портрет.  І повинні це почати тернополяни. Про Шухевича з Ізраїлем, з поляками ми потім домовимось, якось вирішимо це питання. Але ми всі, як один, повинні увіковічнити пам’ять Героя України Іллі Ківи, його ім’я, його образ у громадських вбиральнях», – зазначив Петров.

160144799 266884881561326 8219296218343016354 n

 

 

 
 
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбтральня, #Кива, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петров, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: