Ніщо так не руйнує жінку, як суперництво за чоловіка

Опубліковано:
14 Березня, 2021

Одружений? Не зв’язуйся! Не закритий гештальт з іншого жінкою? Тримайся від такого подалі! Бачиш, що запав на колегу, будучи у стосунках з тобою? Пора збирати валізи. Його або свої, в залежності від власності на житлоплощу.

Особисто мені ці прописні істини настільки очевидні, що недотримання їх сприймаю мало не як індикатор якоїсь розумової неповноцінності.

Однак на світі повно жінок, які пруться в трикутники. Пруться напролом або вповзають крадькома. Азартно або злякано. Не суть. Суть в тому, що дозволивши собі внутрішнє або зовнішнє суперництва з іншою, жінка прирікає себе на біль.

Біль, незрівнянно більш сильний, ніж дискомфорт самотності або драма розставання.

Самотність приїдається або набридає, але вона не руйнує жінку зсередини.

Розставання дуже часто буває болючим, але воно не руйнує жінку зсередини.

Суперництво з іншою жінкою – доброю чи або поганою, невавжливо – завжди нас руйнує.

Візьміть двох самовпевнених красунь і поставте їх в трикутник з чоловіком – не то щоб середненьким, а навіть поганеньким.

Як тільки жінки виявляться в кутах трикутника, вся їхня самооцінка полетить до біса, і все, що у них залишиться, – це мотузочки на зап’ястях. Мотузочки, за які смикає, загалом, все той чоловік.

Я знаю, як закохати в себе будь-якого гетеросексуального чоловіка. І мої подруги знають, що я знаю, і часто приходять до мене за порадою.

У таких ситуаціях моє перше запитання завжди звучить однаково: «Він вільний?»

І якщо ні, якщо подруга викладає на стіл історію про те, що у нього там «все складно», я завжди кажу: «Не зв’язуйся!» І більше нічого не раджу.

На жаль, мене майже ніколи не слухають. Жінка, якій потрібен чоловік, – істота вперта і часто самовпевнена. Закінчується це, в більшості випадків, однаково: проколоте власними впертими рогами серце.

Далі йдуть дзвінки Олені й прохання витягнути з гівна. Я, звичайно, витягаю, щоразу обурюючись: «Ну, ось навіщо було влазити, якщо можна було просто піти швидким кроком і не оглядаючись?»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: