Тернопіль: у «Епіцентрі» рятувальники ліквідували загоряння

Опубліковано:
13 Березня, 2021

У Тернополі рятувальники проводили тактико-спеціальні навчання За легендою, вогнеборці ліквідовували пожежу в одному із приміщень ТЦ «Епіцентр».

«Такі навчання допомагають відпрацьовувати стратегію та тактику реагування на надзвичайні події та дозволяють підтримувати сили та засоби Служби порятунку в підвищеній готовності до реагування на випадок надзвичайних ситуацій різного характеру», – зазначив начальник відділу оперативного реагування Управління ДСНС України у Тернопільській області підполковник служби цивільного захисту Юрій Ярема.

Відтак по прибуттю до місця виникнення умовної пожежі пожежно-рятувальними підрозділами Тернопільського гарнізону ДСНС проведено оперативне розгортання сил та засобів, організовано дії спрямовані на пошук ймовірних постраждалих та ліквідації загоряння. Завдяки злагодженим діям вогнеборців умовну пожежу вдалося швидко локалізувати, ліквідувати та не допустити розповсюдження вогню на велику площу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #епіцентр, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #рятувальники, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: