Івано-Франківська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення з півночі 13 березня обмежити в’їзд на територію Поляницької ТГ і таким чином зупинити роботу гірськолижного курорту “Буковель”.

Про це повідомив голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук, інформує місцеве видання “Курс”.

“Це вимушене рішення, на яке ми пішли, і, напевне, це не останнє рішення, бо червона зона, в якій ми знаходимося, розвивається, і ми не бачимо тренду до її зниження”, – сказав Андрій Бойчук.

За словами Бойчука, до такого рішення обласну владу спонукав візит підприємців в Івано-Франківську ОДА.

“Їх будо дуже багато, їх було біля 200 чоловік, і кожен задавав одне питання: чому є ця соціальна несправедливість, чому великі компанії працюють, а маленькі повинні не працювати? Станом на сьогоднішній день вдалося консолідувати силовий блок і всі відповідні служби навколо цього питання”, – сказав Бойчук.

Андрій Бойчук додав, що і попередніх рішень комісії з питань ТЕБ і НС було достатньо, щоб зупинити роботу Буковелю.

“Але ми зіткнулися з принциповим невиконанням цього рішення. Рішення сьогоднішньої комісії має направлену дію, бо суспільний запит занадто високий”, – зазначив він.

За рішенням комісії, з 13 березня встановлені додаткові блок-пости на території Поляницької ТГ. Безперешкодно зможуть пересуватися лише місцеві жителі або ті, хто працюює у цьому населеному пункті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буковель, #карантин, #карпати, #коронавірус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: