«День українського добровольця»: як відзначали на Тернопільщині?

Опубліковано:
12 Березня, 2021

Сьогодні на Тернопільщині відзначили День українського добровольця. З нагоди свята на території коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою у місті Збараж відбулися урочистості. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Близько сотні учнів коледжу, бійці-добровольці, об’єднані однією ідеєю та єдиним патріотичним духом, зібралися для відзначення цього дня. Хвилиною мовчання присутні вшанували всіх, хто загинув у боротьбі з ворогом, та помолилися за їх світлу пам’ять, а також за мир в Україні.

Згодом учні ДНЗ Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою продемонстрували навички військового вишколу, володіння зброєю та вміння рукопашного бою. А також, з нагоди свята, добровольцям були вручені грамоти та цінні подарунки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День українського добровольця, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: