У Тернополі триває будівництво станції знезалізнення води

Опубліковано:
12 Березня, 2021

На майданчику водопровідної насосної станції №4 у Тернополі триває будівництво станції знезалізнення води. Цей об’єкт є стратегічним для міста. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

За словами міського голови Сергія Надала, реалізувати цей проєкт заплановано до кінця 2021 року. За цей час тут завершиться будівництво і облаштування фільтрувальної техніки та розпочнуться усі інші внутрішні роботи.

Станом на березень 2021 року на майданчику завершуються роботи з будівництва фундаменту будівлі станції знезалізнення (змонтовано 95% металоконструкцій), продовжуються роботи з будівництва резервуара оборотної води об’ємом 500 м куб, змонтовано запірну арматуру (затвор) діаметром 800 мм на вході одного з двох водоводів, які постачають воду з Верхньо – Івачівського водозабору.

Додамо, що будівництво станції знезалізнення води та реконструкція водопровідної насосної станції третього підйому в м.Тернополі проводяться в рамках реалізації другого проєкту розвитку міської інфраструктури, що фінансується Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #станція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: