«Велике будівництво»: на Тернопільщині реалізують 16 проєктів

Опубліковано:
12 Березня, 2021

Цьогоріч у рамках програми «Велике будівництво» на Тернопільщині заплановано реалізувати 16 проєктів. Для цього в держбюджеті передбачено понад 120 млн гривень. Про це повідомив голова ОДА Володимир Труш під час брифінгу.

За його словами, 2020 рік був сповнений викликів, однак в рамках програми відремонтували, збудували та реконструювали 14 об’єктів. « 221 році планують зробити не менше.

«Хоча 2020 рік був сповнений викликів, один з яких – пандемія COVID-19, нам вдалося зробити чимало. Так, минулого року ми відремонтували, збудували та реконструювали 14 об’єктів. Це садочки, школи, спортивні об’єкти. Деякі з них – наприклад, школа у Хоросткові, де останній раз капітальний ремонт проводили кілька десятків років тому. І таких прикладів є чимало. А цього року у нас не менш амбітні плани – у рамках програми «Велике будівництво» на Тернопільщині заплановано реалізувати 16 проєктів. Для цього в держбюджеті передбачено понад 120 млн гривень. До програми включено п’ять шкіл, чотири стадіони, садочок та спортивний комплекс, ЦНАП та чотири об’єкти економічного спрямування», – зазначив Володимир Труш.

Відтак у планах – продовження будівництва спортивного об’єкта «Водна арена Тернопіль». На будівництво другої черги з Фонду виділять понад 15,7 млн грн. За ці кошти планують провести будівництво гідротехнічних споруд веслувального каналу. Проєкт передбачено зведення шести причалів, елінгів з благоустроєм, стартову вежу на 1000 м, системи доріжок «Альбано», обвідний канал з мостом на відмітці 500 м.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велике будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: