Ось що насправді потрібно робити, якщо чоловік не відповідає на ваші повідомлення

Опубліковано:
11 Березня, 2021

Давайте відразу визначимося з тим, чому чоловік дозволяє собі не відповідати на ваші повідомлення.

Перша і найочевидніша причина – він постійно зайнятий. Це ж можливо, чи не так?

У нього дійсно можуть бути важливі справи саме в цей момент. Може, він приймає душ або його навантажили великим обсягом роботи. Причин може бути декілька, але це не скасовує того факту, що йому незручно відповідати вам на повідомлення відразу.

Друга причина – це ваша надмірна прихильність. Нібито ви щохвилини потребуєте його присутності.

На жаль, багато жінок часто виявляють подібну поведінку. Це не критично, але в таких ситуаціях хлопці починають усуватися на якийсь час. Ваш молодий чоловік може просто подумати: «О, Господи. Я краще почекаю кілька хвилин, а потім відповім. Може вона не буде настільки наполеглива після цього». Запам’ятайте, що більшість хлопців негативно реагують на таку гостру потребу в спілкуванні.

Третя причина може бути пов’язана з банальної річчю – ви йому не настільки дорогі. Простіше кажучи, ви йому не подобаєтеся.

Четверта причина частково пов’язана з третьою і буде ще більш неприємною – в даний момент він проводить час з іншою дівчиною і йому не дуже-то і зручно відповідати вам. Це особливо актуально для тих пар, які тільки почали зустрічатися. Або дівчина думає, що між ними щось є, а хлопець не відповідає їй взаємністю.

І, нарешті, п’ята причина – він забув свій телефон. Може, він залишив його в іншій кімнаті або просто не побачив ваше повідомлення.

Запам’ятайте головне правило: якщо ваш хлопець не відповідає вам на повідомлення, ні в якому разі не потрібно дорікати його в цьому!

Багато жінок роблять так, тому що дійсно хочуть присоромити свого партнера. Нібито це допоможе змінити його ставлення до себе. Але давайте подивимося правді в очі: хіба це колись працювало?

А якщо навіть і спрацьовувало, то чи надовго?

Мені не доводилося зустрічати людей, для яких сором в поєднанні з докорами працювали б на благо, ще й в довгостроковій перспективі.

Але люди продовжують піддавати своїх партнерів подібних випробуванням. Не потрібно бути психологом, щоб зрозуміти одне: докори призведуть до ще більшого дистанціювання чоловіка від вас.

Якщо ви засуджуєте чи викликаєте почуття провини у свого партнера, то рано чи пізно він просто почне приховувати від вас деякі деталі свого життя. Природно, ви б не хотіли, щоб це відбулося.

Ще одна річ, яку ви не повинні робити, коли він не відповідає вам на повідомлення, це ставитися до нього як до бруду. Не потрібно змішувати його з усілякими нечистотами тільки тому, що він не знайшов часу на спілкування з вами в певний момент.

У будь-якому випадку прояв агресії – це погано і ніяк не допоможе вашим стосункам. Ви ризикуєте не тільки погіршити ваше спілкування, а й зовсім зруйнувати відносини з хлопцем. Але всього цього можна уникнути, якщо слідувати декільком простим правилам.

1. Зосередьтеся на інших речах, не зациклюючись на переписці.

Знайдіть що-небудь ще, на чому ви можете зосередитися. Якщо він не відповів вам на повідомлення, то не потрібно робити з цього трагедію. Інакше, ви ставите себе на місце нервової і нав’язливої дівчини.

Займіться тим, що вам подобається. Відпочиньте за улюбленою справою. У вас же є хобі, врешті-решт?

2. Знайдіть нове захоплення.

Цікаве захоплення або хобі може відмінно скоротати ваш час, особливо, якщо ви не можете дочекатися відповіді від хлопця на повідомлення.

Повірте, якщо у вас цікаве життя, яке не обмежується одними лише стосунками, то періодичне мовчання від вашого партнера стане зовсім непомітним. І в цьому немає нічого поганого.

3. Проведіть час з друзями.

Аналогічно ситуації з хобі. Якщо у вас є чуйні друзі, то саме час піти з ними в якесь кафе чи просто зустрітися, щоб поспілкуватися вдома перед телевізором.

У кожного з нас є певне коло людей, з якими приємно проводити час. Чому б не насолодитися їх компанією саме тоді, коли ви відчуваєте себе самотньо?

4. Подякуйте йомуза те, що він все-таки відповів вам.

Якщо він все-таки відповість вам на повідомлення, то варто проявити подяку. Це відмінно працює на користь стосунків.

Припустимо, він не зв’язувався з вами пару днів. Як тільки він напише або подзвонить вам, скажіть щось просте і не нав’язливе: «О, мені так приємно тебе чути».

У більшості випадків, коли хлопець відсторонюється на якийсь час, жінка починає звинувачувати його у всьому. Але вона не усвідомлює, що фактично карає його за те, що він з’явився і налагодив контакт знову.

Вам потрібно поступати навпаки. Винагородіть його за те, що він виявив бажання нормально спілкуватися з вами. Не потрібно соромитися говорити теплі слова один одному або думати, що це принижує вашу гідність.

Тільки так можна змінити ситуацію на краще. Потрібно показати йому, що спілкування з вами наповнене розумінням, ніжністю і любов’ю. Ніхто б не відмовився від такого!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: