Двоє людей у реанімації: В одному із приватних будинків Тернополя стався вибух

Опубліковано:
11 Березня, 2021

Сьогодні, 11 березня, в одному із приватих будинків, що на масиві Східний у Тернополі стався вибух. В результаті нещастя постраждали двоє людей. Зараз чоловіки перебувають в реанімації опікового відділення. З проханням про допомогу до краян звернулася тернополянка Олена Мудра. Жінка зазначила, що постраждалі – її син Дмитро та його батько Олег.

«Сталась біда… Мій син Діма і його батько Олег у реанімації у опіковому відділенні. Потрібні донори. Кров будь-яка, потрібно 10 донорів. Зголосіться, будь ласка! Вулиця Клінічна, 8, Тернопіль. Підтримайте нас молитвою», – написала у соціальній мережі Фейсбук Олена Мудра.

За даними рятувальників, вибух стався на вул. Самчука у Тернополі. До місця події рятувальники прибули в 11 год. 58 хв. та виявили, що горять речі домашнього вжитку на площі 5м.кв в приміщенні кухні. Пожежу ліквідували за 10 хвилин, о 12.09.

Внаслідок пожежі термічні опіки отримали двоє чоловік, господар будинку та його син. Потерпілі госпіталізовані до медичних закладів. Зараз чоловіки потребують донорів крові.

Номер телефону Олени – 0679452255

Картка банку для допомоги: 4149 4393 1667 9731 Олена Мудра.

А також картка: 5168 7554 5985 3376 Павло Олегович Мудрий (старший син Олени Мудрої)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: