Тернопільгаз придбало 3 автомобілі Renault Duster 4×4. Машини передали для користування Бучацьких, Заліщицьких та Зборівських районних газових господарств.

Як повідомляють у «Тернопільгаз», принциповим завданням є щорічне оновлення парку автомобілів, зменшення фінансових затрат на їх утримання, списання старої техніки. Так оновлення автомобілів дозволяє вивести з експлуатації технічно застарілі автомобілі ще радянського виробництва типу УАЗ, ГАЗ, ЗІЛ та інші.

«Підприємство здійснює цілодобовий контроль за готовністю аварійних газових служб області, від мобільності яких залежить оперативність реагування на можливі аварійні ситуації. Адже під час опалювального сезону права на помилку немає!», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #Заліщики, #Збараж, #Зборів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільгаз, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: