На Тернопільщині ускладнюється ситуація із захворюваністю на COVID-19

Опубліковано:
11 Березня, 2021

На Тернопільщині ситуацію із захворюваності на COVID-19 класифікують як неблагополучну. Про це повідомив лікар-епідеміолог Володимир Паничев.

За його словами, в області зафіксували перевищення порогу на ГРВІ, грип та COVID-19, який складає + 47%, та другий день поспіль показника росту госпіталізації складає 60% і більше. Відтак є загроза, що Тернопіль віднесуть до «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

«Станом на 11 березня ситуація із захворюваністю на COVID-19 класифікується як неблагополучна. Ми продовжуємо перебувати у стані епідемії. Область віднесено у «помаранчеву» зону карантину. Спостерігаємо стійку тенденцію до ускладнення. Також відмічаємо, що серед померлих збільшилася частка людей віком від 40 до 60 років. Невеликим позитивом є те, що вікова структура хворих серед дітей в місті складає 5%», – зазначив Володимир Паничев.

Додамо, що станом на 11 березня в Тернопільській області лабораторно підтвердили 45064 випадки COVID-19, з них летальних – 636 (3 випадки жителі інших областей). Одужало 40054 особи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: