Відремонтувати дороги на вулиці Микулинецька та в мікрорайоні «Кленовий гай» просять тернополяни

Опубліковано:
11 Березня, 2021

«Створення комісії з влаштування (ремонту) дороги до буд Микулинецька 101а та КМ Кленовий Гай», – таку петицію у єдиному реєстрі місцевих петицій 10 березня зареєстрував Андрій Рожков. Зокрема, у тексті петиції йдеться:

«Ми, мешканці будинку 101А, та котеджного містечка ”Кленовий Гай” (вул. Микулинецька, 115), звертаємось з приводу нагальної потреби комісійного розгляду за участю фахівців міської ради та депутатського корпусу організації та проведення реконструкції дороги та влаштування тротуару для оперативного пересування транспорту аварійних служб, швидкої допомоги, вневідомчої охорони, транспорту доставки хліба та продуктів харчування, власного громадян та пішоходів.

Ділянка дороги по вул. Микулинецька, м. Тернопіль, від станції ТО “4х4” до асфальтового покриття біля газорегульованого пункту за адресою вул.Микулинецька, 101а (ЖК “На Микулинецькій”) експлуатується також ветеранами АТО, які отримали земельні ділянки в цьому районі та мешканцями гуртожитку інвалідів зору.

Протягом останіх 30-40 років ця ділянка не ремонтувалась, а користувачів (мешканців м. Тернопіль) стає дедалі більше. Зруйнована дорога дуже ускладнює можливість добиратись батькам з колясками до поліклініки та зупинок громадського транспорту.

Протягом 4 років частину цієї ділянки вщент знищено внаслідок використання її як технологічної дороги невідомими забудовниками. Можливо це виконавці будівельної компанії “Тернопільбуд”, службові особи якої замість влаштування окремої технологічної дороги використовують та псують дорогу загального призначення важкою будівельною технікою», – зазначає автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: