Екс-голова Тернопільської обласної ради повернувся у білий дім разом з вивіскою

Опубліковано:
11 Березня, 2021

Екс-голова Тернопільської обласної ради, екс-нардеп і «свободівець» Олексій Кайда повертається працювати на Тернопільщину. Він очолив новостворений секретаріат обласної ради. Для нього вже навіть виготовили табличку, яку ось-ось повішають на двері його робочого кабінету на 6-му поверсі «білого» дому.

Місцеві журналісти дізналися у прес-служби обласної ради, чиєю ініціативою було залучити Олексія Кайду до керівного складу облради – новобраного голови Михайла Головка чи таки вищого керівництва ВО «Свобода»? В прес-службі запевнили, що на кандидатурі Кайди зупинилися, виходячи з його професійних навичок, досвіду, а також з метою створити сильну команду, яка зможе лобіювати інтереси Тернопільщини навіть у столиці.

Як нам стало відомого, після приходу до керівництва Тернопільської обласної ради нової команди (осінь 2020 року), апарат облради збільшив чисельність майже на 25 чоловік. Питається, чи є в бюджеті потрібна сума, щоби профінансувати значно більшу кількість працівників, ніж було раніше?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кайда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #облрада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: